15 dec. 2009

Crazy @ Bella Center

vad har hant??
Under forsta veckan av COP15 sa var det mycket folk men allt flot pa bra och det tog kanske 15 minuter att ta sig in om man hade otur.
MEN NU!! Det ar totalt kaos!! Det ar en ko utanfor som ar fruktansvart lang. Igar fick folk vanta 8h for att fa komma in och jag tror inte att det kommer att ga fortare idag.
Som tur var sa akte jag och Matilda tidigt sa att vi var utanfor Bella Center vid halv 8 och efter att vi sprungit runt en stund och forsokt hitta ratt ko som vi skulle sta i sa kom vi ratt och da gick det pa 10 minuter. Men jag tycker verkligen jatte synd om dem som star dar ute, for idag ar det riktigt kallt i Kopenhamn och det blir inte battre av att koerna inte ror sig.

Det finns ocksa information om att de kommer att skara ner annu mer pa NGOs som far komma in i Bella Center till 1000st pa Torsdag och det gor mig fruktansvart arg, men varst av allt ar att det talas om att pa Fredag kommer bara 90st in. Jag tycker att det ar helt oacceptabel och jag undrar vad Arrangorerna tanker med.
Sa vill ni komma in, ta med ett talt och talta utanfor ingangen.

Nu till nagot mer positivt. Jag och Matilda ska snart ga och hora Arnold schwartzenegger och efter det Al Gore. Det ska bli jatte kul och forhoppningsvis valdigt intressant att hora vad de har att saga.

1 kommentar:

Elin sa...

Wow!! Jag var nyss ganska nöjd med att vara tillbaka på kontoret i lugn och ro men nu ångrar jag mig! Lova att berätta allt ni är med om här på bloggen....!!!

Skicka en kommentar