3 dec. 2011

Lördag

Idag så har det inte hänt så mycket. vi har varit på en YOUNGO "uppdatering" där de pratade om hur YOUNGO skulle starta en hemsida, alltså det gav inte oss så mycket.
Men vi har ett möte inplanerat idag och det är ett Actionmöte vid 4, där vi ska planera hur alla 200 KP tröjorna ska användas, så att vi kan göra våran action tidigt nästa vecka.

vi har också planerat inför imorgon då vi ska åka ut ur Durban till ett väldigt fattigt samhälle och plantera träd. vi ska också hjälpa till att städa upp på "gatorna" efter stormen från förra veckan.
De sa till oss att vi skulle vara förberedda på att det kommer vara väldigt fattigt och att förhållanderna de lever i kommer vara ett minne för livet och även en tankeställare för oss "rika".
Jag ser verkligen fram emot detta och det är även det sista vi gör som en grupp, då Marcus åkte hem idag, Stina och Oscar åker imorgon eftermiddag.

Jag kommer vara kvar en liten stund till och jobba vidare under andra veckan och på måndag har jag ett möte med de Belgiskaministrarna, spännande, spännande!

/Marie

1 kommentar:

Elina Sundström sa...

Wow vad ni är med om, kul att ni gör sådana praktiska saker också, som att plantera träd!
Lycka till.

Skicka en kommentar